MahirYavas.Com | Mahir Yavaş Resmi Web Sitesi | Mahir Yavaş Official Web Site

Orjinalini görmek için tıklayınız: MANSUR YAVAŞ NİÇİN ADAY OLAMADI?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MANSUR YAVAŞ NİÇİN ADAY OLAMADI?
1) Bir kere zır cahil ve geri zekalı. Hem Ankara Üniversitesi Fen Fakültesini, hem de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiş. Avukatlık yapmış. MHP Genel Merkez ise bu diplomaların sahte, avukatlık ruhsatının dandik olduğunu anlamış.

2) İki dönem Beypazarı Belediye Başkanlığı yapmış ancak alınan bilgilere göre, bütün Beypazarı Halkını kandırmış. Aslında yalancı, sahtekar ve rüşvetçiymiş. Zaten Beypazarı Halkı da onu hiç sevmemiş; oylarını zorla veriyorlarmış. Ne de olsa Ülkücüdür, korkmuşlardır.

3) Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Beypazarı’nı bütün Türkiye’ye tanıtmış, Turist sayısını 300 kat arttırmış, Beypazarını bir marka yapmış ve Yılın Belediye Başkanı Ödülünü almışmış. Ancak sonradan yapılan yanlışlık anlaşılmış; aslında bütün bu ödüller Samsun’un Salıpazarı İlçesine aitmiş. İsim benzerliğinden bir karışıklık olmuş ve Mansur Yavaş bu sıfatları çalmış.

4) Mansur Yavaş’ın 2009’da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığında aldığı oy oranı YÜZDE 27 olarak açıklanmıştı. Ancak kül yutmaz MHP Yöneticileri bunun aslında BİNDE 27 olduğunu anlamışlar ve Mansur Yavaş’ın bir sahtekarlığını daha açığa çıkartmışlardır.

5) Mansur Yavaş’ı Ankara’dan aday yapmayan başta Türk Tarihinin yetiştirdiği en büyük lider Dr. Devlet Bahçeli’ye ve Başkanlık Divanına teşekkür ederim. Önce Türk Siyasetine Demokratik yoldan bir Belediye Başkan Adayının nasıl tespit edileceğini öğrettikleri için teşekkür ederim. Olay şöyle gelişmiş: Arkadaşlarına danışmadan asla tek başına parti adına karar almayan Dr. Devlet Bahçeli bu konuyu Başkanlık Divanında tartışmaya açmış. Yetmemiş, Ankara İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarını Toplamış ve onlara fikirlerini sormuş. Bu da yetmemiş ve kamuoyu anketleri yaptırmış ve ülkücüler arasında bir kişi bile “Adayımız Mansur Yavaş olsun” dememiştir. Tam aksine Mevlüt Karakaya olmazsa isyan çıkartırız demişlerdir.

Ankara Belediye Başkan Adayı böyle tespit edilmiştir.

Türk Tarihinin yetiştirdiği en büyük devlet adamına ve ona doğru yolu göstermekten çekinmeyen kahraman Başkanlık Divanı üyelerini hürmetle selamlıyorum. Ellerinden öperim.
- Mehmet Saral


AVRUPA DERGİLERİNE GELECEĞİN LİDERLERİ DİYE MANŞET OLAN CHP DEN SARIGÜL,
MHP DEN İSE ANKARADA YÜZDE 27 OY ALAN MANSUR YAVAŞ TABANI İSTEDİĞİ HALDE ADAY GÖSTERİLMEYEREK LİDERLER TARAFINDAN "KOLTUĞUMU KAPACAK" DİYE, PARTİLERİNDEN UZAK TUTULUYOR.BU NASIL DEMOKRASİ.?
ANLAŞILAN BU 2 PARTİDE MUHALEFETİ ÇOK SEVİYOR.
"Yorum sizin "
Hoşça ve sağlıcakla kalın
MAHİR YAVAŞ
Referans URL