MahirYavas.Com | Mahir Yavaş Resmi Web Sitesi | Mahir Yavaş Official Web Site

Orjinalini görmek için tıklayınız: POLATLIDA ŞEHİR EFSANELERİ
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
POLATLIDA ŞEHİR EFSANELERİ
Polatlı Son günlerde dedikodularla çalkalanıyor
Polatlıda son günlerde halkın diline dolanan dedikoduları çıkaranlar bir süre sonra kendileri de
İnanmaya başlıyorlar.
ilk dedikodu
Her gittiğim yerde sorulan soru.

POLATLILILAR ÇANAKKALEDE OTELLERİ SOYDU MU.?
Polatlıların Çanakkale gezisindeki beş yıldızlı otelden çatal kaşık, havlu bornoz gibi şeylerin Polatlılar tarafından çalındığını çıkartan dedikoduları araştırdığımda, ilk otelin temiz olmadığı bakımsız olduğu, yapılan anketlerde müşteri memnuniyetinin olmadığı için otelin değiştirildiğini rehberlerden öğrendim, Otel sahibi müşteriyi kaybedince Polatlılara hırsız damgası vurmuş anlaşılan
Çanakkale gezimizde arkadaşları uyararak “havlu bornoz çatal kaşık terlik aşıracaksak bunarı göstermeyelim ceketin altına giyelim ayakkabını içine terlikleri, çatal kaşıkları arka cebe atalım diye şaka mahiyetinde yolcularımızı uyarmış ve bu ayıbı bize yaşatanları kınamıştım.
Sadece otelde bir bayanın açık büfede çorba koyarken kepçeyi ağzına götürüp çorbanın tuzuna baktığını gördük.

Halkın diline dolanan dedikodulardan birisi de
KARTALTEPE DEKİ HAZİNELER
Yine şehir efsanesi dedikodulardan birisi dudak uçuklatıyor,Duyda inanma cinsinden bir dedikodu ,Kartal tepedeki Mehmetçik anıtının altında yunan hazinelerinden beş ton altın olduğu koç holdingin heykeli yapıp hazineyi götürdüğü ve panoramik müzeye katkı sağlamayı bıraktığı dedikodusu çıkarmışlar. Külliyen yalan diyorum.

CAN HASTANESİ S.S.K YI ALDIMI
Can hastanesini eski SSK Yeni Duatepe B Blok hastanesini 49 yıllığına can hastanesi aldı diye dedikodu çıkartmışlar maalesef böyle bir şey yok daha öncede şehitlik A blok için de aynı şeyler uydurulmuştu. Emniyet müdürlüğü içinde uygun olacağı söylenmişti,Fakat adliye binası onarılıyor. Ve yakında taşınır herhalde
Yeni hastaneye taşınıldığında eski binalar Toki’ye devredilecek toki kanalıyla üniversitelere yurt mu olur bilemiyorum kesin bir karar görünmüyor.
BELEDİYE BAŞKANI KONYA BÜYÜKŞEHİRE ADAY MI.?
Belediye başkanımız Yakup çelik Konya büyük şehir’e aday olacak, melih GÖKÇEK’İN oğlu Polatlıya Bld bşk aday olacak, diye bir dedikodu çıkartmışlar. Başkanımız böyle bir şey yok diye açıklama yaptı.
Hoşça ve sağlıcakla kalın yazdığım dedikodulara inanmayın.
Referans URL